Het team van Levenslicht Verloskundigen

Angelique Lambers

Angelique Lambers

Verloskundige

Al ruim 20 jaar werk ik in deze praktijk als verloskundige en nog iedere dag geniet ik van mijn werk, misschien wel iedere dag een beetje meer. Het is ontzettend leuk om aanstaande ouders te begeleiden tijdens de zwangerschap door persoonlijk contact en te werken aan vertrouwen. Lees meer >
Jannie van Rees

Jannie van Rees

Verloskundige en echoscopiste

Sinds 2006 ben ik verloskundige. Ik wist nooit wat ik wilde worden ‘als ik later groot was’. Na 10 jaar een kantoorbaan wist ik wél dat ik iets anders wilde gaan doen. De keuze viel op verloskunde. De opleiding zat in Zuid-Limburg: 2 jaar Kerkrade en 2 jaar Maastricht. Het was desondanks een goede keuze. Ik doe mijn werk met veel plezier. Lees meer >
Juliëtte van der Graaf

Juliëtte van der Graaf

Verloskundige en echoscopiste

Mijn naam is Juliëtte. Ik werk sinds 2014 als verloskundige. Eerst als waarneemster in verschillende verloskundigenpraktijken, en vanaf januari 2017 als maat in deze gezellige praktijk. Ik ben nog elke dag blij met de keuze voor dit beroep. Het begeleiden van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd blijft bijzonder en elke geboorte is uniek. Lees meer >
Lizanne Vianen

Lizanne Vianen

Verloskundige

Lizanne Vianen is wederom werkzaam in onze praktijk. We zijn blij dat zij voor langere tijd ons team gaat aanvullen om zo de continuïteit van zorg te kunnen waarborgen. Welkom terug Lizanne!