Angelique Lambers

Angelique Lambers

Verloskundige

Al ruim 28 jaar werk ik in deze praktijk als verloskundige en nog iedere dag geniet ik van mijn werk, misschien wel iedere dag een beetje meer.

Het is ontzettend leuk en waardevol om aanstaande ouders te begeleiden tijdens de zwangerschap en geboorte en in de kraamtijd. Persoonlijk contact en werken aan vertrouwen is de basis. Het blijft bijzonder de bevalling te begeleiden waarbij het iedere keer weer mooi is om te zien hoe de moeder haar eigen kracht en geluk vindt bij de geboorte van haar kind. Dan in de kraamtijd nog eens rustig napraten met de ouders maakt de cirkel rond, voor hen maar ook voor mij. Inmiddels begeleid ik een volgende generatie, regelmatig ontmoet ik moeders ( en vaders) die bij mij geboren zijn. Hoe
bijzonder is dat.

In 2017 heb ik onze eigen cursus “Goed voorbereid bevallen” opgezet waarmee we moeders uitgebreid voorbereiden op de bevalling en de eerste weken met hun baby. Zo kan ik al mijn kennis en ervaring nog meer delen en kijken moeders met vertrouwen de bevalling en het ouderschap tegemoet. Kortom dit is voor mij het mooiste werk, veel meer dan werk, het is een manier van leven.