Goed voorbereid bevallen – Kleinschalige zwangerschapscursus van drie avonden vanuit Levenslicht

In een kleine groep (8 zwangeren) bespreken we de laatste weken van de zwangerschap, de geboorte, hoe jij je hierop kunt voorbereiden, wat als het anders gaat en is er aandacht voor de periode na de bevalling. De avonden zijn interactief en door de opzet is er alle ruimte om je eigen vragen en verwachtingen te bespreken. Je maakt kennis met ademhalingstechnieken, houdingen en andere mogelijke ontspanningstechnieken, je gaat deze ook zelf ervaren.

Wanneer 

  • Verwacht jij je kindje in juli of augustus 2023: start 10 mei – 24 mei – 7 juni 
  • Verwacht jij je kindje in augustus of september 2023: start 5 juli – 12 juli – 19 juli
  • Verwacht jij je kindje in oktober of november 2023: start 23 augustus – 30 augustus – 6 september
  • Verwacht jij je kindje in november of december 2023: start 27 september – 11 oktober – 25 oktober
  • Verwacht jij je kindje in december 2023 of januari 2024: start 1 november – 15 november – 29 november
  • De datum van de terugkomavond bepalen we met elkaar. 

De bijeenkomsten zijn op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 op de praktijk van Levenslicht Verloskundigen, Doelenplein 24 in Schoonhoven. 

Door wie 

De avonden worden gegeven door Angelique Lambers of Lizanne Vianen, beide verloskundigen van Levenslicht. Graag delen zij hun kennis en ervaring om je goed voor te bereiden op de bevalling en de keuzes die je daarin kan maken.

Voor wie 

Ieder zwangere die graag extra informatie krijgt rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd op een interactieve manier om zo goed  voorbereid en vol vertrouwen te kunnen bevallen

Kosten 

100 euro voor 4 avonden. Inclusief thee / koffie en reader. 

De vergoeding voor de cursus varieert per zorgverzekeraar. In een aanvullend pakket wordt de cursus vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Heb je zin in een kleinschalige, positieve en gezellige cursus om goed voorbereid en vol vertrouwen te bevallen? Meld je aan via de website, de mail: info@levenslicht-verloskundigen.nl of op het spreekuur.