Jannie van Rees

Jannie van Rees

Verloskundige-echoscopiste

Sinds 2006 ben ik verloskundige. Ik wist nooit wat ik wilde worden als ik later groot was. Na 10 jaar een kantoorbaan wist ik wél dat ik iets anders wilde gaan doen. De keuze viel op verloskunde. De opleiding zat in Zuid-Limburg: twee jaar Kerkrade en twee jaar Maastricht. Het was desondanks een goede keuze. Ik doe mijn werk met groot plezier. Bij nacht en ontij op weg naar een geboorte, kraamvisites doen of toch ook gewoon op ‘kantoor’. Het is een goede mix.

Van 2008 tot 2016 was ik vaste waarneemster in deze praktijk. Per begin 2017 ben ik mede-eigenaar geworden.

Verder ben ik ook echoscopiste. Sinds 2017 maak ik op de praktijk in Schoonhoven echo’s voor vitaliteit van de jonge zwangerschap, voor termijnbepaling, groei en ligging. Echoscopie vind ik een prachtige aanvulling op mijn verloskundige werkzaamheden en het is ontzettend leuk om te doen.