Ik wilde graag in het ziekenhuis bevallen dit omdat ze daar voor mijn gevoel alles bij de hand hebben. Pijn bestrijding als het nodig is, en als het eventueel “mis gaat” hebben ze ook alles bij de hand.

Toen mijn bevalling begon om 7 uur in de morgen, dacht ik nog als het nu thuis gebeurt zou ik het ook niet erg vinden. Dit omdat de situatie ook er naar was. Vriend had Corona en mijn dochtertje moest onder gebracht worden.

Na een half uur toch de verloskundige maar gebeld en Savannah stond om 8 uur gelukkig al op de stoep. Ik bleek al 5 cm ontsluiting te hebben, en moest toch echt nu de keuze maken of ik in het ziekenhuis wilde bevallen of toch thuis. Ik heb voor het ziekenhuis gekozen,  Savannah stond hier achter en we zijn direct vertrokken. Savannah  zorgde er echt voor dat het rustig verliep, eenmaal in het ziekenhuis had ik al snel persdrang. Ik wilde heel graag op de baarkruk bevallen en heb dit ook gedaan. Daar werden mijn vliezen gebroken en ik ben toen heel snel bevallen met de juiste en fijne hulp van de verloskundige. Ik kijk enorm goed terug op mijn bevalling, het ging snel en was erg prettig met de juiste hulp. 😁

Er werd naar mijn wensen geluisterd en hierdoor is alles precies verlopen zoals ik het voor ogen had.

Lisanne,  zoon Sem februari 2022 Schoonhoven