Halverwege de zwangerschap ben ik bij de praktijk van Levenslicht verloskundigen terecht gekomen. Ik had een wens, een behoefte: thuis bevallen na eerdere keizersnede. Hier stond mijn eerdere verloskundigen praktijk niet goed tegenover. De verloskundigen van Levenslicht
voelden direct goed, er werd hier goed naar mij geluisterd en meegedacht wat we in mijn situatie konden doen. En het allerbelangrijkste, ik hield zelf de regie in handen.

Baas in eigen buik, zo heb ik het ervaren. Er heerst een gevoel van wederzijds respect, goede risico analyse en adequaat handelen als het erop aan komt. Uiteindelijk is onze dochter inderdaad thuis, in een bevalbad, geboren, een ervaring om nooit te vergeten.

Wat ben ik trots op mijzelf en op de praktijk, dat zij het aandurven om te geloven in het vrouwenlichaam, moederinstinct en mijn intuïtie.

Anoniem, maart 2016

Terug naar de ervaringen >