Zowel de begeleiding als de bevalling heb ik bij verloskundige praktijk levenslicht als prettig ervaren. Ik had de wens om in het ziekenhuis/ en of geboortehotel te bevallen. Het idee om in of vlakbij het ziekenhuis te zijn mocht er onverhoopt toch iets gebeuren gaf mij meer rust.

Kathrin en Malin waren de verloskundige van dienst tijdens mijn bevalling. Ze waren erg zorgzaam en hielpen mij door de moeilijke momenten heen. Fijn was dat ze erg rustig bleven en mij hielpen om vooral naar mijn lichaam te luisteren. Na ongeveer een uur zijn wij naar het geboortehotel in Woerden gegaan. Ook daar heb ik de zorg als heel prettig ervaren. De sfeer was rustig en er werd goed naar me geluisterd. Ik ben nog even in bad geweest maar vond dat toch niet prettig.

Weer terug op bed begon het laatste moeilijke stukje met een prachtige zoon als resultaat. Ik kijk met een heel mooi gevoel terug op de bevalling. Een bevalling waar ik zelf in control was en Malin en Kathrin er waren om mij te steunen en coachen. Dank jullie wel.

Isabelle de Groot, mei 2016 Oudewater

Terug naar de ervaringen >