Hoewel ze niet bij de bevalling aanwezig waren zijn ze erg betrokken en kan ik altijd terecht met vragen en zorgen. Mijn beide zwangerschappen ben ik begeleidt door deze vriendelijke, prettige en ervaren verloskundigen.

Ik heb veel geleerd en ben altijd serieus genomen, de afspraken vond ik altijd gezellig.  Mijn zwangerschappen waren gelukkig erg makkelijk .  Toen bij mijn eerste bevalling bleek dat thuis bevallen niet ging lukken ben ik zeer goed opgevangen en hebben ze meegedacht wat voor mij het beste zou zijn.

De verloskundige heeft me naar het ziekenhuis gebracht en alles goed overgedragen. Het is uiteindelijk een keizersnede geworden.  Mijn tweede bevalling moest ook in het ziekenhuis plaatsvinden vanwege de keizersnede maar tot het laatst ook prima begeleid en ondersteunt door de verloskundigen.  Toen bleek dat de baby in stuitligging lag ben ik direct doorverwezen voor een echo in het ziekenhuis.  Daar is de zorg overgenomen en kreeg ik een geplande keizersnede.

De nazorg ervaar ik als erg prettig. Hoewel ze niet bij de bevalling aanwezig waren zijn ze erg betrokken en kan ik altijd terecht met vragen en zorgen. Ze weten waar ze het over hebben en je voelt de passie die ze  hebben voor het vak!

Januari 2016

Linda Steenbergen | Oudewater

Terug naar de ervaringen >