“Mijn ervaring met Levenslicht Verloskundigen is zeer positief. Een kleinschalige praktijk waar persoonlijke zorg echt de boventoon voert. Dat begint al met de eerste zwangerschapscontrole. Na een vorige miskraam begreep de praktijk onmiddellijk zonder woorden dat ik behoefte had aan een vroege echo. Ook tijdens COVID-19 tijden is er hard gewerkt om de controles zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen met zorg en aandacht. De cursus ‘Goed voorbereid bevallen’, waarbij je in een aantal avonden het bevallingsproces doorloopt met een kleine groep zwangeren en een verloskundige, is zeker een aanrader. Deze cursus heeft mij echt geholpen om beter te begrijpen wat er bij een bevalling gebeurd en bracht mij rust tijdens het bevallen omdat ik wist wat er met mij gebeurde en waarom.

De tweede thuisbevalling verliep iets anders dan de eerste, omdat het hoofdje scheef in het bekken lag waardoor de wee├źn erg heftig en pijnlijk waren. Door professioneel en vakkundig handelen van de verloskundige bij mij thuis raakte ik niet in paniek en werd na goede begeleiding onze baby alsnog vlot en gezond geboren.

Ik kijk zeer positief terug op mijn ervaringen met Levenslicht Verloskundigen! ”

Rianne, september 2020 Schoonhoven

Terug naar de ervaringen >