Hallo cliënten van Levenslicht,

Vanaf maandag 18 maart loop ik twaalf weken stage bij jullie verloskundigen.
Mijn naam is Jentje Kuiper en ik zit in het vierde jaar van de opleiding Verloskunde aan de Verloskunde Academie Groningen. Ik ben 33 jaar en woon in Punthorst (Overijssel). Naast mijn studie werk ik als medisch secretaresse voor Isala Zwolle. Mijn vrije tijd vul ik graag met fotograferen.
Ik vind verloskunde een prachtig, wonderlijk mooi vak. Ik heb al veel prachtige kindjes geboren zien worden, maar elke zwangerschap en bevalling is weer anders en ik ben dus nog niet uitgeleerd. Ik ben ik blij dat jullie verloskundigen mij willen begeleiden om uiteindelijk een echte ‘vroedvrouw’ te worden. Dat gaat niet zonder jullie en daarom hoop ik dat jullie het goed vinden dat ik aanwezig ben bij afspraken, de bevalling of kraamvisites. Mochten jullie dat echter niet prettig vinden, dan kunnen jullie dat gerust aangeven bij de verloskundigen. Graag tot ziens! Jentje.