Beste (aanstaande) ouders,

Via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Solange Candeias en ik zit in het 4e en laatste jaar van de opleiding verloskunde in Rotterdam. Van 7 januari t/m 17 maart loop ik stage bij de Verloskundigen van Levenslicht.

De afgelopen 3,5 jaar heb ik met liefde, plezier en passie stage mogen lopen in verschillende verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen. Ik heb veel zin om te starten met deze stage omdat ik in de afgelopen studiejaren heb gemerkt dat mijn visie aansluit bij de visie van Levenslicht Verloskundigen.

Als verloskundige (in opleiding) vind ik het belangrijk om het natuurlijke proces van zwangerschap en geboorte te volgen, te bewaken en te bevorderen. Vertrouwen op de fysiologie, de kracht van vrouwen en de kracht van het lichaam staat bij mij hoog in het vaandel. Ik wil graag zorg bieden dat is afgestemd op jullie wensen en verwachtingen.
Ik hoop dit deze stage verder te mogen leren, zodat jullie op een positieve manier terug kunnen kijken op een bijzondere periode.

Ik hoop binnenkort kennis met jullie te mogen maken en jullie te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode. Indien je vragen of bezwaar hebt tegen mijn aanwezigheid bij jouw controles en bevalling, laat dit dan even weten aan de verloskundige.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Liefs,
Solange